Steun onze Antwerpse campagne!

Het netwerk ‘Wij Zijn Socialisten’ heeft vier kandidaten voorgedragen op de lijst voor de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen: Frieda Verbist (33ste plaats), Antoon Stessels (34ste plaats), Christina Van der Paal (35ste plaats) en Stephen Bouquin (36ste plaats). Allen zijn lid van de antwerpse afdeling van de sp.a.

Nadat wij op inhoudelijk vlak, samen met vele andere leden, het verkiezingsprogramma hebben versterkt en naar links geduwd, engageren wij ons ten volle in de strijd. De uitgave van een zomerflyer geeft de gelegenheid discussies aan te gaan met mensen op straat, op de markt en te bussen in de volkswijken.

Nu de campagne écht op gang komt zoeken wij supporters die ons een duwtje willen geven. De ondersteuning van deze vier kandidaten is nuttig om de sp.a op het juiste spoor te houden zodat we in het najaar een streep trekken onder 6 jaar egoïstisch, kil en dikwijls ondemocratisch bewind onder leiding van de Vlaams-nationalisten van de NVA. Antwerpen kan zich niet nog eens 6 jaar de uitverkoop van onze stad veroorloven…

Wil je meewerken, klik op deze link en vul het formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Avanti Popolo!

Opnieuw vooruit in Antwerpen!

 

Hierbij onze zomerflyer (geplooide A4). Bestellen mag!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.